De beste kredittkortene

Hvorfor ta til takke med et dårlig kredittkort, når du kan skaffe deg et bra kredittkort med massevis av fordeler? Ting du vil ønske å få fra et kredittkort vil være alt fra reiseforsikring til bonuser og høy kredittgrense. Ens bruksområder avgjør naturligvis hvilket kredittkort man bør velge, men enkelte kort er rett og slett bedre enn andre. Blant annet kan vi anbefale det mange anser som de beste kredittkortene – ( se også https://www.kredittkortinfo.no for en liste over flere kredittkort) nemlig Norwegian-kortet fra Bank Norwegian og Komplett Bank MasterCard fra banken med samme navn.

Norwegian-kortet

Norwegian-kortet er et meget populært kredittkort som tilbys av Bank Norwegian (ja, heleid av flyselskapet Norwegian). Dette kredittkortet er spesielt gunstig for deg som reiser mye med flyselskapet med samme navn, og som vil spare penger når du handler med kortet. Her kan du nemlig opptjene CashPoints for bruk på flybilletter hos Norwegian – hver eneste gang du handler med kortet. Du får nemlig 1% av handlesummen i tilsvarende poeng hos flyselskapet, og kan følgelig opptjene deg gratis flyreiser på relativt kort tid hvis du bruker kortet aktivt.

I tillegg får du ekstra CashPoints når du kjøper billetter med kortet, henholdsvis 5% og 20% på LowFare- og Flex-billetter. Utover dette så har kredittkortet mange andre fordeler. Blant annet får man avbestillings- og reiseforsikring inkludert i kortet hvis man betaler minst halvparten av reisekostnadene med kortet. En meget gunstig forsikring som sparer deg for mye penger i banken. Du betaler heller ikke gebyrer for å bruke kortet, noe som også gjelder uttak av kontanter i minibanker i utlandet. Følgelig er Norwegian-kortet et optimalt reisefølge, ettersom mesteparten av fordelene gjelder når man ferierer utenlands.

Når det gjelder betingelsene for kortet, så kan vi avsløre at den effektive renten er på 23,1 prosent. Det er noe høyt til å handle ting på avbetaling med, men uansett ikke «alt for høyt». Kortet har få gebyrer, er stort sett gratis å bruke og har ikke noe årsgebyr. Maksimal kredittgrense for Norwegian-kortet er 100 000 kroner.

Komplett Bank MasterCard

Et annet bra kredittkort som passer mer for deg som foretrekker å holde deg hjemme fremfor å reise, er Komplett Bank sitt MasterCard. Dette kredittkortet gir deg nemlig bonus på alle varekjøp du gjør, i form av ekte penger. Handler du for 1000 kroner, så får du 10 kroner i bonus (1%). Handler du for 100 000 kroner i løpet av et år, så har du spart 1000 kroner. Denne formen for småsparing er svært gunstig dersom du aktivt bruker kredittkortet til å betale med. I tillegg får du 3% bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no, samt 2% bonus på alle varekjøp utført på nettet.

Andre fordeler med kredittkortet er at det er 100% gebyrfritt og at du kan søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Du kan utsette nedbetalingen i inntil 50 dager uten å betale renter, og kredittkortet har dessuten en del forsikringer inkludert. Enkeltkjøp kan betalingsutsettes i inntil 9 måneder, slik at kortet er meget fleksibelt i bruk. Komplett Bank MasterCard er rett og slett et kredittkort som er skreddersydd for netthandel.